În curs de procesare...

Despre noi

 

SC SONIC SRL Bucuresti si-a inceput activitatea in 1992 prin comercializarea si service aparatura electrocasnica.

Din anul 2000 ne-am axat pe distributia en gross si en detail de componente electronice (tranzistori,microprocesoare,transformatoare de linii,selectoare). De asemenea am inceput distributia de telecomenzi pentru televizoare,video,receptoare satelit,combine muzicale.

In timp am largit gama de componente electronice astfel incat sa tinem pasul cu evolutia cererii. De asemenea, avem si telecomenzi pentru porti de garaj,pentru aer conditionat si telecomenzi programabile,incat putem acoperii o gama cat mai mare de aparate electronice.

Avand un personal calificat si cu experinta,mereu la dispozitia clientilor,oferim produse de calitate , promptitudine si seriozitate la livrarea acestora.

Livrarea se face prin posta sau curierat rapid cu plata la primirea coletului(ramburs).

Va asteptam sa deveniti partenerii nostri !

Deviza noastra este CALITATE SI PROMPTITUDINE

 

Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR) 

 

SC SONIC SRL

J40/4722/1992

CUI RO3212431

 

 

Stimate Client

 

In baza noilor reglementari in domeniul protectiei datelor care a intrat in vigoare incepand cu luna mai 2018 avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra pentru procesarea datelor cu caracter personal.

Conform Regulamentului European 679/2018 intrat in vigoare in 25 mai 2018, persoana vizata de prelucrarea datelor cu caracter personal are urmatoarele drepturi:dreptul de acces la date(art.15), dreptul de rectificare(art.16), dreptul de a fi uitat(art.17), dreptul la restrictionarea prelucrarii(art.18), dreptul la portabilitatea datelor(art.20), dreptul la opozitie(art.21), dreptul de a nu face obiectul unei decizii automate(art.22), dreptul de a depune o plangere(art.77), dreptul la despagubiri(art.82).

SC SONIC SRL isi indeplineste obligatiile impuse de regulament prin actualizarea datelor personale, prin pastrarea/distrugerea acestora in conditii de siguranta, prin colectarea/stocarea unui numar limitat de date personale( cele absolut necesare prelucrarii), prin protejarea datelor cu caracter personal de pierderea lor, protejarea de accesul neautorizat la ele si prin luarea unor masuri de siguranta pentru protejarea lor.

 

Declaratie de consimtamant

 

In baza art.6 alin.1 litera a) din Regulamentul European 679/2018 imi exprim acordul ca SC SONIC SRL sa proceseze datele cu caracter personal: nume, prenume, telefon/fax, adresa, e-mail.

 

Prezentul consimtamant este acordat de bunavoie si poate fi oricand revocat, urmand a intra in vigoare imediat. Va rugam sa aveti in vadere faptul ca revocarea consimtamantului nu afecteaza legalitatea utilizarii datelor inainte de retragerea consimtamantului( notificarea nu are efect retroactiv). Daca nu este acordat consimtamantul sau este revocat, datele personale nu vor fi utilizate.